english | ελληνικά
  • Languages:

Terms & Conditions - Anna Rent a car in Kythira

• Οδηγός: Ελάχιστο & μέγιστο όριο ηλικίας οδηγού είναι τα 23 &75 έτη αντίστοιχα. Ο οδηγός πρέπει να προσκομίσει ισχύουσα άδεια οδήγησης που να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Η άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, η να είναι διεθνής και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη άδεια οδήγησης.

• Κρατήσεις - Πληρωμές: Όλες οι κρατήσεις γίνονται με κατηγορία αυτοκινήτου και όχι συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης ,ο εκμισθωτής διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιπλέον χρέωση. Ο μισθωτής πρέπει να έχει μαζί του έγκυρη και με επαρκές υπόλοιπο πιστωτική κάρτα(όχι χρεωστική η προπληρωμένη), για εγγύηση της μίσθωσης. Η  κράτηση εξοφλείται από την πρώτη μέρα ενοικίασης  με μετρητά η μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας(visa or master card),χρησιμοποιώντας το ασφαλές σύστημα της τράπεζας Πειραιώς. Στην εξόφληση με μετρητά γίνεται έκπτωση 7%.

• ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ:

From 15 july until 31 August  Advance payment equal to 20% of the total amount.

You can pay you Deposit amount via the follow our Greece Bank Accounts

ΤΡΑΠΕΖΑ : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
SWIFT CODE : ETHNGRAA  
ACCOUNT NO. : GR2801104520000045274499842

---------------------------------------------------------
ΤΡΑΠΕΖΑ : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
SWIFT CODE : PIRBGRAA
ACCOUNT NO. : GR9001713520006352020011420
---------------------------------------------------------------------
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : ΖΑΧΟΥΛΙΤΟΥ ΑΝΝΑ

• ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Για την πληρωμή δεχόμαστε Πιστωτικές κάρτες ( VISA  η MASTERCARD )

• ΣΥΛΛΟΓΗ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Κατά τη συλλογή του οχήματος θα δοθεί στον ενοικιαστή ένα συμφωνητικό ενοικίασης το οποίο πρέπει να ελέγξει και να υπογράψει  που θα δείχνει όλες τις υπηρεσίες και τις ασφάλειες που παρέχονται καθώς και οποιεσδήποτε επιπλέον υπηρεσίες/ασφάλειες τις οποίες ο ενοικιαστής μπορεί να ζητήσει με τις αντίστοιχες χρεώσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό ο ενοικιαστής να ελέγξει το όχημα και να αναφέρει οποιεσδήποτε ζημιές η φθορές  έχουν προκληθεί από προηγούμενο ενοικιαστή. Υπάρχουσες ζημιές η φθορές σημειώνονται επάνω στο συμφωνητικό προτού την υπογραφή.
Ο ενοικιαστής συμφωνεί να  επιστρέψει το αυτοκίνητο στην ίδια κατάσταση που το παρέλαβε, στην τοποθεσία, ώρα και ημερομηνία που έχει οριστεί στο συμφωνητικό, αλλιώς ο ενοικιαστής θα είναι υπεύθυνος να αποζημιώσει την Anna rent a car επιπρόσθετα στην κανονική χρέωση ενοικίασης. Κατά την παράδοση του οχήματος πραγματοποιείται έλεγχος  από τον πελάτη και από την εταιρεία μας. Νέες ζημιές η φθορές πληρώνονται  επιτόπου  από τον αναφερόμενο στο συμβόλαιο οδηγό του οχήματος.

• Κλήσεις- Πρόστιμα: Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από διοικητικές και τροχαιες  παραβάσεις επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.

• Ακυρώσεις: Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα:
-Μεγαλύτερο των 15ημερων από την ημερομηνία ενοικίασης επιστρέφεται  όλο το ποσό της προκαταβολής η προπληρωμής .Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα δέσμευσης του 5% επί του συνόλου προπληρωμής η προκαταβολής για έξοδα φακέλου και έξοδα συναλλαγής μέσω τραπέζης.
-Μεταξύ 15 και 7ημερων από την ημερομηνία ενοικίασης, επιστρέφεται το 30% της προκαταβολής η της προπληρωμής.
-Μικρότερο των 7 ημερών από την ημερομηνία ενοικίασης, κανένα ποσό της προκαταβολής η προπληρωμής δεν επιστρέφεται.
-Για ακυρώσεις τελευταίας στιγμής, χρέωση του 50% του συνολικού ποσού.
-Η ακύρωση πρέπει να αποσταλεί εγγράφως στο e-mail  μας.

• Επιπλέον οδηγός: Ο δεύτερος οδηγός  δωρεάν.
Βρεφικά και παιδικά καθίσματα
Το πρώτο είναι δωρεάν και το δεύτερο με χρέωση 2ευρω ανά ημέρα με μέγιστη χρέωση 30ευρω.
Μεταφορά με πλοίο
Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με  πλοίο  χωρίς την άδεια της Anna rent a car.

• Καύσιμα: Ο μισθωτής πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη παραλαβής του, ο μισθωτής επιβαρύνεται τη διαφορά του καυσίμου. Καμιά χρηματική επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα.

• Ασφάλεια: Όλα τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία σε ασφαλιστική εταιρεία. Οι καλύψεις αυτές δεν απαλλάσσουν τον μισθωτή από ζημιές του ενοικιαζόμενου οχήματος.
Ο εκμισθωτής μπορεί να παρέχει στον μισθωτή τις παρακάτω καλύψεις ανά περιστατικό και με τις αντίστοιχες χρεώσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η ζημιά δεν οφείλεται σε παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας(Κ.Ο.Κ)(π.χ παραβίαση πινακίδα STOP,παράνομο προσπέρασμα, παράνομο παρκάρισμα, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, η ναρκωτικών ουσιών κλπ).
CDW-Μερική απαλλαγή ευθύνης
Ο μισθωτής μπορεί να μειώσει την ευθύνη του για την νόμιμη συμμετοχή του σε κάθε ζημιά του οχήματος:
1.Στο ποσό των 700ευρω+ΦΠΑ,για τις κατηγορίες A,A1,B,C,C1 με χρέωση 7ευρω την ημέρα.
2.Στο ποσό των 950ευρω+ΦΠΑ,για τις κατηγορίες D,E με χρέωση 9,5ευρω την ημέρα.
3.Στο ποσό των 1500ευρω+ΦΠΑ,για την κατηγορία  F με χρέωση 13,5ευρω την ημέρα.
SCDW-ασφάλεια με μειωμένη απαλλαγή ευθύνης
Ο μισθωτής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του για την νόμιμη συμμετοχή του σε κάθε ζημιά του οχήματος:
1.Στο ποσό των 100ευρω+ΦΠΑ,για τις κατηγορίες A,A1,B,C,C1 με χρέωση 6ευρω την ημέρα.
2.Στο ποσό  των 350ευρω+ΦΠΑ,για τις κατηγορίες D,E με χρέωση 6ευρω την ημέρα.
3.Στο ποσό των 900ευρω+ΦΠΑ,για την κατηγορία F  με χρέωση  6ευρω την ημέρα.
Καμιά ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει,
Αν ο οδηγός του οχήματος δεν είναι εξουσιοδοτημένος από την Anna rent a car και ως εκ τούτου δεν περιλαμβάνεται ως οδηγός στο συμφωνητικό ενοικίασης. Ζημιά στο αυτοκίνητο αν  έχει οδηγηθεί σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Ζημιά η απώλεια στα ελαστικά, στις ζάντες, στα τάσια, στις κλειδαριές, στα κλειδιά(χρέωση 350ευρω ),στα κρύσταλλα, στους υαλοκαθαριστήρες στους καθρέπτες, στην οροφή, στην κεραία ,στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων.

• Φόροι & ΦΠΑ: Στις τιμές περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι και ο ΦΠΑ 24%.

• Οροι και τιμές: Τιμές και προϋποθέσεις μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

• Προστασία προσωπικών δεδομένων: Η επεξεργασία των στοιχείων που παρέχονται από τον Πελάτη αφορά μόνο στις απαραίτητες για την κράτηση διαδικασίες, περαιτέρω δε καμιά μεταβίβαση στοιχείων η χρησιμοποίηση αυτών λαμβάνει χώρα.